Starthorloges

Een starthorloge is essentieel voor wedstrijdzeilers, maar ook voor recreatiezeilers is een starthorloge handig aangezien ze altijd waterdicht zijn. Voor wedstrijdzeilers is de countdown functie het meest belangrijk. Alle zeilhorloges bij Kuipers Nautic beschikken over een countdown functie. De uitgebreidere modellen zijn daarnaast onder andere ook te synchroniseren. De starthorloges zijn uiteraard ook te gebruiken als watersport horloge voor andere sporten.


16 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Rooster  Lijst 

 • Optimum Time OS series 3 starthorloge

  De Optimum Time OS series 3 is het meest gebruikte starthorloge. Door de vele functies, elastische band en 38mm display is het horloge ideaal voor wedstrijdzeilers.

  Meer Informatie

  Normale prijs: € 90,00

  - € 69,50

 • Optimum Time OS series 11 starthorloge

  De Optimum Time OS series 11 is een degelijk horloge die alle functies heeft welke je nodig hebt bij een starthorloge. Wat anders is aan dit horloge is dat de polsband 1 geheel is met de behuizing.

  Meer Informatie

  Normale prijs: € 69,00

  - € 62,95

 • Gill Race timer

  Draag de Gill Race timer om je pols, bevestig de timer aan de mast of giek of schroef de montagebeugel vast op de boot. Dit starthorloge heeft alle functies die je als zeiler nodig hebt. Van een afstand is het horloge nog steeds gemakkelijk af te lezen. Het display is namelijk 44mm bij 30mm groot en de cijfers worden over het volledige scherm getoond.

  Meer Informatie

  Normale prijs: € 99,00

  - € 89,95

 • Gill Race watch

  Het Gill Race horloge heeft alle functies waar jij als zeiler blij van wordt. Synchroniseer de countdown wanneer je het sein te laat hebt genomen. Blokkeer de toetsen zodra je het sein wel goed hebt en voorkom dat je het sein per ongeluk stopt. Stel het geluid naar wens in en zie de cijfers gedurende de laatste minuut groot over het gehele display. Gebruik je het horloge door de week niet? Je kan het horloge ook op slaapstand zetten en zo de levensduur van de batterij aanzienlijk verlengen.

  Meer Informatie

  Normale prijs: € 94,95

  - € 79,95

 • Windesign Regatta timer

  De Windesign regatta timer is eenvoudig te bedienen met 3 grote knoppen. Te bevestigen op een vlakke achtergrond of aan de mast. Voor bevestiging op de mast dient de timer te worden gecombineerd met de bijpassende montagebeugel...  Lees meer & bekijk video >

  Meer Informatie
  € 44,50

 • Lorus waterdicht horloge R2375LX9

  Dit blauwe waterdichte horloge type R2375LX9 van Lorus heeft een countdown, stopwatch, tijd, datum en alarm functie. Het horloge is eenvoudig te bedienen. Wanneer je het horloge gaat gebruiken als starthorloge dan is de countdown de belangrijke functie. Bij de countdown functie kan je zowel de uren, de minuten als de seconden aanpassen. Bij de laatste 10 seconden geeft het horloge elke seconde een piep. Bij 0 seconden stopt het horloge met aftellen. Het horloge gaat niet automatisch opnieuw aftellen. Wanneer dit wel gewenst is, kan je het horloge bijvoorbeeld vanaf 10 uur en 5 minuten laten aftellen. De cijfers die de seconden weergeven zijn relatief klein.

  Meer Informatie
  € 37,95

 • Lorus waterdicht horloge R2379LX9

  Dit zwart/rode waterdichte horloge type R2379LX9 van Lorus heeft een countdown, stopwatch, tijd, datum en alarm functie. Het horloge is eenvoudig te bedienen. Wanneer je het horloge gaat gebruiken als starthorloge dan is de countdown de belangrijke functie. Bij de countdown functie kan je zowel de uren, de minuten als de seconden aanpassen. Bij de laatste 10 seconden geeft het horloge elke seconde een piep. Bij 0 seconden stopt het horloge met aftellen. Het horloge gaat niet automatisch opnieuw aftellen. Wanneer dit wel gewenst is, kan je het horloge bijvoorbeeld vanaf 10 uur en 5 minuten laten aftellen. De cijfers die de seconden weergeven zijn relatief klein.

  Meer Informatie
  € 37,95

 • Lorus waterdicht horloge R2305EX9

  Dit zwart/antraciete waterdichte horloge type R2305EX9 van Lorus heeft een countdown, stopwatch, tijd, datum en alarm functie. Het horloge is eenvoudig te bedienen. Wanneer je het horloge gaat gebruiken als starthorloge dan is de countdown de belangrijke functie. Bij de countdown functie kan je zowel de uren, de minuten als de seconden aanpassen. Bij de laatste 10 seconden geeft het horloge elke seconde een piep. Bij 0 seconden stopt het horloge met aftellen. Het horloge gaat niet automatisch opnieuw aftellen. Wanneer dit wel gewenst is, kan je het horloge bijvoorbeeld vanaf 10 uur en 5 minuten laten aftellen. De cijfers die de seconden weergeven zijn relatief klein.

  Meer Informatie
  € 29,95

 • Lorus waterdicht horloge R2359LX9

  Dit bruine waterdichte horloge type R2359LX9 van Lorus heeft een countdown, stopwatch, tijd, datum en alarm functie. Het horloge is eenvoudig te bedienen. Wanneer je het horloge gaat gebruiken als starthorloge dan is de countdown de belangrijke functie. Bij de countdown functie kan je zowel de uren, de minuten als de seconden aanpassen. Bij de laatste 10 seconden geeft het horloge elke seconde een piep. Bij 0 seconden stopt het horloge met aftellen. Het horloge gaat niet automatisch opnieuw aftellen. Wanneer dit wel gewenst is, kan je het horloge bijvoorbeeld vanaf 10 uur en 5 minuten laten aftellen. De cijfers die de seconden weergeven zijn relatief klein.

  Meer Informatie

  Normale prijs: € 37,95

  - € 34,95

 • Lorus waterdicht horloge R2353KX9

  Dit zwart/zilveren waterdichte horloge type R2353KX9 van Lorus heeft een countdown, stopwatch, tijd, datum en alarm functie. Het horloge is eenvoudig te bedienen. Wanneer je het horloge gaat gebruiken als starthorloge dan is de countdown de belangrijke functie. Bij de countdown functie kan je zowel de uren, de minuten als de seconden aanpassen. Bij de laatste 10 seconden geeft het horloge elke seconde een piep. Bij 0 seconden stopt het horloge met aftellen. Het horloge gaat niet automatisch opnieuw aftellen. Wanneer dit wel gewenst is, kan je het horloge bijvoorbeeld vanaf 10 uur en 5 minuten laten aftellen. De cijfers die de seconden weergeven zijn relatief klein.

  Meer Informatie
  € 34,95

 • Lorus waterdicht horloge R2307EX9

  Dit zwart/rode waterdichte horloge type R2307EX9 van Lorus heeft een countdown, stopwatch, tijd, datum en alarm functie. Het horloge is eenvoudig te bedienen. Wanneer je het horloge gaat gebruiken als starthorloge dan is de countdown de belangrijke functie. Bij de countdown functie kan je zowel de uren, de minuten als de seconden aanpassen. Bij de laatste 10 seconden geeft het horloge elke seconde een piep. Bij 0 seconden stopt het horloge met aftellen. Het horloge gaat niet automatisch opnieuw aftellen. Wanneer dit wel gewenst is, kan je het horloge bijvoorbeeld vanaf 10 uur en 5 minuten laten aftellen. De cijfers die de seconden weergeven zijn relatief klein.

  Meer Informatie
  € 29,95

 • Lorus waterdicht horloge R2355KX9

  Dit blauw/zilveren waterdichte horloge type R2355KX9 van Lorus heeft een countdown, stopwatch, tijd, datum en alarm functie. Het horloge is eenvoudig te bedienen. Wanneer je het horloge gaat gebruiken als starthorloge dan is de countdown de belangrijke functie. Bij de countdown functie kan je zowel de uren, de minuten als de seconden aanpassen. Bij de laatste 10 seconden geeft het horloge elke seconde een piep. Bij 0 seconden stopt het horloge met aftellen. Het horloge gaat niet automatisch opnieuw aftellen. Wanneer dit wel gewenst is, kan je het horloge bijvoorbeeld vanaf 10 uur en 5 minuten laten aftellen. De cijfers die de seconden weergeven zijn relatief klein.

  Meer Informatie
  € 34,95

 • Lorus waterdicht horloge R2303HX9

  Dit zwart/zilveren waterdichte horloge type R2303HX9 van Lorus heeft een countdown, stopwatch, tijd, datum en alarm functie. Het horloge is eenvoudig te bedienen. Wanneer je het horloge gaat gebruiken als starthorloge dan is de countdown de belangrijke functie. Bij de countdown functie kan je zowel de uren, de minuten als de seconden aanpassen. Bij de laatste 10 seconden geeft het horloge elke seconde een piep. Bij 0 seconden stopt het horloge met aftellen. Het horloge gaat niet automatisch opnieuw aftellen. Wanneer dit wel gewenst is, kan je het horloge bijvoorbeeld vanaf 10 uur en 5 minuten laten aftellen. De cijfers die de seconden weergeven zijn relatief klein.

  Meer Informatie
  € 32,95

 • Lorus waterdicht horloge R2327CX9

  Dit zwarte/zilveren waterdichte horloge type R2327CX9 van Lorus heeft een countdown, stopwatch, tijd, datum en alarm functie. Het horloge is eenvoudig te bedienen. Wanneer je het horloge gaat gebruiken als starthorloge dan is de countdown de belangrijke functie. Bij de countdown functie kan je zowel de uren, de minuten als de seconden aanpassen. Bij de laatste 10 seconden geeft het horloge elke seconde een piep. Bij 0 seconden stopt het horloge met aftellen. Het horloge gaat niet automatisch opnieuw aftellen. Wanneer dit wel gewenst is, kan je het horloge bijvoorbeeld vanaf 10 uur en 5 minuten laten aftellen. De cijfers die de seconden weergeven zijn relatief klein.

  Meer Informatie
  € 29,95

 • Windesign Regatta timer montagebeugel

  Montagebeugel voor het monteren van de Windesign Regatta timer aan de mast. De beugel is aan de mast vast te maken met klittenband...  Lees meer & bekijk video >

  Meer Informatie
  € 9,95

 • Optimum Time Polsband OS3 serie

  Deze Optimum Time vervangings polsband is te gebruiken op de OS3 serie.

  Meer Informatie
  € 8,00

16 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Rooster  Lijst