Laden...

Ruilen & retourneren


Corona update

corona Servicepunten voor het ontvangen en verzenden van brieven en postpakketten zijn geopend. DPD heeft ons laten weten dat ruim 80% van de DPD Parcelshops in Nederland geopend zijn. De Parcelshop finder proberen ze dagelijks actueel te houden. Mocht u toch voor een dichte deur komen te staan, probeer dan een andere Parcelshop die wel open is. Stuur ons even een e-mail wanneer het echt niet lukt om een pakket terug te sturen.Bij Kuipers Nautic kunnen artikelen die online zijn besteld worden geruild of geretourneerd binnen een zichttermijn van 14 dagen. Deze bedenktijd geldt ook voor artikelen in de uitverkoop. De bedenktijd begint op het moment wanneer je het product bezorgt krijgt. Gedurende de bedenktijd kun je beoordelen of de artikelen aan je wensen voldoen net zoals je dat in een winkel zou doen. Kleding mag worden gepast en wanneer het nodig is om een verpakking te openen om zo het artikel beter te kunnen bekijken mag je dit doen zolang het maar netjes gebeurt. Wanneer je artikelen bij ons op locatie in Beverwijk koopt dan is dat geen koop op afstand en gelden er andere regels. Dit, omdat de artikelen ter plaatse al beoordeeld kunnen worden.

 

Gratis omruilen wanneer er voor >€25 wordt gehouden (waarde zending >€20)

Bij Kuipers Nautic is 1x ruilen of een deel terugsturen gratis wanneer er uiteindelijk voor minimaal €25,- wordt afgenomen en de waarde van de ruil- of retourzending minimaal €20,- is. Artikelen van minder dan 20 euro kunnen op eigen kosten geruild worden. In geval van ruilen wordt in beide gevallen de nieuwe zending op onze kosten verzonden.

Op het meegeleverde ruil- en retour formulier zijn alle instructies te vinden en kun je aangeven waar je het eerder geleverde artikel voor wilt ruilen. Zodra wij het artikel dat je wilt ruilen hebben ontvangen zullen wij het nieuwe artikel (wanneer op voorraad) direct verzenden.

In geval van tijdnood kun je ons ook alvast een ander artikel laten opsturen door deze via de website te bestellen. Zodra de retourzending bij ons binnen is zullen wij dit zo snel mogelijk verrekenen. Dit geldt ook voor eventuele verzendkosten die mogelijk worden berekend voor de ruil bestelling.

 

Retourneren - 1x gratis retourservice wanneer je minimaal €25 houdt (waarde zending >€20)

Retourneren is 1x gratis wanneer je tenminste 25 euro van je bestelling houdt en de waarde van de zending meer dan 20 euro is. Stuur je de volledige bestelling retour, is de waarde van de zending niet meer dan 20 euro of houd je voor minder dan 25 euro, dan is retourneren ook mogelijk, maar is de retourzending voor eigen rekening. De gemaakte kosten voor het naar u toe sturen nemen wij voor onze rekening.

Op het meegestuurde ruil- en retourformulier zijn de instructies te vinden voor het retourneren van de zending. Zodra wij de retourzending hebben ontvangen wordt deze zo snel mogelijk door ons verwerkt. Wij streven ernaar om het door jou betaalde aankoopbedrag binnen twee dagen na ontvangst naar je terug over te maken. Je hoeft dus niet lang te wachten op je geld.

 

Let op 1: Kies je er in eerste instantie voor om met een verzendlabel van Kuipers Nautic retour te sturen, maar houd je uiteindelijk toch voor minder dan 25 euro dan rekenen we het DPD tarief van €6.50 voor het gebruikte verzendlabel.

 

Let op 2: Wanneer je recht hebt op een verzendlabel dan is terugsturen op onze kosten alleen mogelijk met een door ons toegestuurd verzendlabel. Kies je ervoor om zelf een vervoerder te betalen om een pakket te verzenden dan kunnen wij deze kosten achteraf niet vergoeden.

 

Let op 3: Retourzendingen dienen uitsluitend verzonden te worden naar ons adres (Havenstraat 83, 1948NP Beverwijk).

 

Lengtevracht en pallet zendingen zijn uitgesloten van de ruilservice

Er zijn een paar artikelen die te lang of te zwaar zijn om met DPD te versturen. Deze artikelen zijn uitgesloten van onze ruilservice en kunnen alleen op eigen kosten teruggestuurd worden. Je moet hierbij denken aan artikelen zoals masten, zware ankerkettingen, kano's, loopplanken en rubberboten langer dan 3 meter.

 

---------------------------------------------

 

Ruilen van artikelen gekocht bij ons op locatie in Beverwijk

Het ruilen van artikelen die zijn gekocht in onze winkel in Beverwijk is in de meeste gevallen geen probleem. Let er wel op dat de artikelen die worden geruild nieuw en ongebruikt zijn. Artikelen kunnen worden geruild binnen 14 dagen.

 

Retourneren van artikelen gekocht bij ons op locatie in Beverwijk

Artikelen retourneren die bij ons op locatie in Beverwijk zijn gekocht is in principe niet mogelijk. Je hebt namelijk op dat moment het artikel kunnen beoordelen en in geval van kleding kunnen passen. Voor artikelen die nog niet kunnen worden beoordeeld, omdat deze bijvoorbeeld voor iemand anders worden gekocht of bij de boot gepast moeten worden, kunnen we tijdens de aankoop een uitzondering maken.

© 2021 Kuipers Nautic. Alle rechten voorbehouden.