Ruilen & retourneren

Bij Kuipers Nautic kunnen artikelen worden geruild of geretourneerd binnen een bedenktijd van 14 dagen. Deze bedenktijd geldt ook voor artikelen in de uitverkoop. De bedenktijd begint op het moment wanneer je het product bezorgt krijgt. Gedurende de bedenktijd kan je beoordelen of de artikelen aan je wensen voldoen net zoals je dat in een winkel zou doen. Kleding mag worden gepast en wanneer het nodig is om een verpakking te openen om zo het artikel beter te kunnen bekijken mag je dit doen zolang het maar netjes gebeurd.


Ruilen - 1x gratis ruilservice v.a. €10

Wij bieden de service om per bestelling 1x gratis retour te sturen om te ruilen voor een vergelijkbaar artikel. Om gratis te kunnen ruilen dient de waarde van de inhoud van de zending minimaal 10 euro te zijn. Artikelen van minder dan 10 euro kunnen op eigen kosten geruild worden. In beide gevallen wordt de nieuwe zending op onze kosten verzonden.

Op het meegeleverde ruil- en retour formulier zijn alle instructies te vinden kan je aangeven waar je het eerder geleverde artikel voor wilt ruilen. Zodra wij het artikel dat je wilt ruilen hebben ontvangen zullen wij het nieuwe artikel (indien op voorraad) direct verzenden.

In geval van tijdnood kan je ons ook alvast een ander artikel laten opsturen door deze via de website te bestellen. Zodra de retourzending bij ons binnen is zullen wij dit zo spoedig mogelijk verrekenen. Dit geldt ook voor eventuele verzendkosten die mogelijk worden berekend voor de ruil bestelling.


Retourneren - 1x gratis retourservice wanneer je minimaal €25 houdt

Retourneren is 1x gratis wanneer je tenminste 25 euro van je bestelling houdt. Stuur je de volledige bestelling retour of houd je voor minder dan 25 euro, dan is retourneren ook mogelijk, maar is de retourzending voor eigen rekening. De gemaakte kosten voor het naar u toe sturen nemen wij voor onze rekening.

Op het meegestuurde ruil- en retourformulier zijn de instructies te vinden voor het retourneren van de zending. Zodra wij de retourzending hebben ontvangen wordt deze zo snel mogelijk door ons verwerkt. Wij streven ernaar om het door jou betaalde aankoopbedrag binnen twee dagen na ontvangst naar je terug over te maken. Je hoeft dus niet lang te wachten op je geld.Let op: Kies je er in eerste instantie voor om met een verzendlabel van Kuipers Nautic retour te sturen, maar houd je uiteindelijk toch voor minder dan 25 euro dan rekenen we het PostNL tarief van €6.95 voor het gebruikte verzendlabel.