Ruilen & retourneren

Bij Kuipers Nautic kunnen artikelen die online zijn besteld worden geruild of geretourneerd binnen een zichttermijn van 14 dagen. Deze bedenktijd geldt ook voor artikelen in de uitverkoop. De bedenktijd begint op het moment wanneer je het product bezorgt krijgt. Gedurende de bedenktijd kan je beoordelen of de artikelen aan je wensen voldoen net zoals je dat in een winkel zou doen. Kleding mag worden gepast en wanneer het nodig is om een verpakking te openen om zo het artikel beter te kunnen bekijken mag je dit doen zolang het maar netjes gebeurd. Wanneer je artikelen in de winkel in Beverwijk koopt dan is dat geen koop op afstand en gelden er andere regels. Dit aangezien de artikelen ter plaatse al beoordeeld kunnen worden.


Gratis omruilen wanneer er voor >€25 wordt gehouden (waarde zending >€10)

Bij Kuipers Nautic is 1x ruilen of een deel terugsturen gratis wanneer er uiteindelijk voor minimaal €25,- wordt afgenomen en de waarde van de ruil- of retourzending minimaal €10,- is. Artikelen van minder dan 10 euro kunnen op eigen kosten geruild worden. In geval van ruilen wordt in beide gevallen de nieuwe zending op onze kosten verzonden.

Op het meegeleverde ruil- en retour formulier zijn alle instructies te vinden en kan je aangeven waar je het eerder geleverde artikel voor wilt ruilen. Zodra wij het artikel dat je wilt ruilen hebben ontvangen zullen wij het nieuwe artikel (indien op voorraad) direct verzenden.

In geval van tijdnood kan je ons ook alvast een ander artikel laten opsturen door deze via de website te bestellen. Zodra de retourzending bij ons binnen is zullen wij dit zo spoedig mogelijk verrekenen. Dit geldt ook voor eventuele verzendkosten die mogelijk worden berekend voor de ruil bestelling.


Retourneren - 1x gratis retourservice wanneer je minimaal €25 houdt

Retourneren is 1x gratis wanneer je tenminste 25 euro van je bestelling houdt en de waarde van de zending meer dan 10 euro is. Stuur je de volledige bestelling retour, is de waarde van de zending niet meer dan 10 euro of houd je voor minder dan 25 euro, dan is retourneren ook mogelijk, maar is de retourzending voor eigen rekening. De gemaakte kosten voor het naar u toe sturen nemen wij voor onze rekening.

Op het meegestuurde ruil- en retourformulier zijn de instructies te vinden voor het retourneren van de zending. Zodra wij de retourzending hebben ontvangen wordt deze zo snel mogelijk door ons verwerkt. Wij streven ernaar om het door jou betaalde aankoopbedrag binnen twee dagen na ontvangst naar je terug over te maken. Je hoeft dus niet lang te wachten op je geld.Let op 1: Kies je er in eerste instantie voor om met een verzendlabel van Kuipers Nautic retour te sturen, maar houd je uiteindelijk toch voor minder dan 25 euro dan rekenen we het DPD tarief van €6.50 voor het gebruikte verzendlabel.


Let op 2: Retourzendingen dienen uitsluitend verzonden te worden naar ons adres (Havenstraat 83, 1948NP Beverwijk).---------------------------------------------

Ruilen van artikelen gekocht in de winkel in Beverwijk

Het ruilen van artikelen die zijn gekocht in onze winkel in Beverwijk is in de meeste gevallen geen probleem. Let er wel op dat de artikelen die worden geruild nieuw en ongebruikt zijn. Artikelen kunnen in de winkel worden geruild binnen 14 dagen.


Retourneren van artikelen gekocht in de winkel in Beverwijk

Artikelen retourneren die zijn gekocht in onze winkel in Beverwijk is in principe niet mogelijk. Je hebt immers in de winkel het artikel kunnen beoordelen en in geval van kleding kunnen passen. Voor artikelen welke in de winkel nog niet kunnen worden beoordeeld omdat deze bijvoorbeeld voor iemand anders worden gekocht of bij de boot gepast dienen te worden kunnen we tijdens de aankoop een uitzondering maken.