Laden...

Universele boothoezen

Universele boothoezen voor boten t/m 7 meter. De hoezen worden geleverd met een koord waarmee ze strak om je boot zijn te spannen. Wanneer nodig kunnen de dekzeilen worden gecombineerd met een steunpaal of een support systeem.

Maat bepalen:
De hoezen zijn ontworpen met relatief veel overlap over de rand. Wanneer je boot in het water blijft liggen en het dek niet hoog boven de waterlijn ligt dan kun je bij twijfel tussen 2 maten doorgaans het beste voor de kleinste optie kiezen.

Als je boot een lengte heeft tussen de 360 en 427cm dan zal of het model van 304-355cm of die van 427-488 (model 1) passen. Zit er geen opbouw en/of railing op je boot en is deze niet breder dan 160cm dan kun je doorgaans het beste kiezen voor het model van 304-355cm. Als de boot breder is of wanneer er een opbouw of railing op de boot zit dan is het model van 427-488 meestal de beste keuze.

Ruilen & retourneren van dekzeilen
Dekzeilen mogen voorzichtig op de boot worden gepast. Past deze niet dan is omruilen voor de juiste maat of retourneren geen probleem. Let wel op dat terugsturen alleen kan zolang een dekzeil uitsluitend voorzichtig is gepast op een schone en droge boot. Het dekzeil dient dus nog in nieuwstaat te zijn. Inspecteer een dekzeil goed voordat je deze terugstuurt en stuur geen dekzeil terug die in gebruik is genomen of vies is.

40 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

40 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
© 2021 Kuipers Nautic. Alle rechten voorbehouden.