Universele boothoezen

Universele boothoezen voor boten t/m 8 meter. De hoezen worden geleverd met een koord waarmee ze strak om je boot zijn te spannen. Combineer je boothoes met een support systeem of steunpaal voor een goede afwatering. De hoezen zijn te gebruiken op veel verschillende boten met en zonder opbouw. Het dekzeil neemt de vorm aan van de boot. 

Lees meer

35 Items

Aflopend sorteren

35 Items

Aflopend sorteren

Stap 1: Meet de omtrek van de boot op. Meet met de ronding van de boot mee langs de stootrand.


Stap 2:
Meet de minimale breedte die het dekzeil moet zijn op 1/4, 1/2 en op 3/4 deel vanuit de achterkant van de boot inclusief overlap over de zijkanten. Meet de breedtes over een eventuele opbouw en/of railing heen. Hou ook rekening met een bepaalde hoogte die je met een support systeem of steunpalen moet maken voor de afwatering.


Stap 3:
Meet de minimale lengte die het dekzeil moet zijn inclusief overlap over de punt en spiegel. Meet ook de lengte over een eventuele opbouw en/of railing heen. Hou ook hier rekening met een bepaalde hoogte die je met een support systeem of steunpalen moet maken voor de afwatering.

 

Let op: Een hoes waarbij 1 van de maten minder is dan opgemeten (een breedte maat, lengte of omtrek) zal te klein zijn. Kies in die situatie voor een grotere maat of kies ervoor om het support systeem of de steunpalen lager te plaatsen, zodat het alsnog gaat passen.

 

 

Klik hier om terug te gaan naar de dekzeilen.

 

Te gebruiken op verschillende boten met en zonder opbouw.

 

 

Ruilen & retourneren van dekzeilen
Dekzeilen mogen voorzichtig op de boot worden gepast. Past deze niet dan is omruilen voor de juiste maat of retourneren geen probleem. Let wel op dat terugsturen alleen kan zolang een dekzeil uitsluitend voorzichtig is gepast op een schone en droge boot. Het dekzeil dient dus nog in nieuwstaat te zijn. Inspecteer een dekzeil goed voordat je deze terugstuurt en stuur geen dekzeil terug die in gebruik is genomen of vies is.

© 2024 Kuipers Nautic. Alle rechten voorbehouden.