Spraytops

Ruim aanbod spraytops van verschillende merken voor dames, heren en kinderen. Een spraytop wordt vaak gedragen in open zeilboten over een wetsuit of boven een zeilbroek. De meeste spraytops zijn verstelbaar rond je middel, polsen en nek.
Standaard spraytops zijn ademend, wind- en waterdicht en zijn met name gedurende het seizoen te gebruiken. Voor de winter kan je het beste kiezen voor een fleece gevoerde spraytop. Fleece gevoerde spraytops zijn extra warm en voorzien van een hoge kraag. De fleece gevoerde spraytops zijn er zowel met als zonder getapte naden. De modellen met getapte naden zijn ook op de stiknaden waterdicht. Spraytops zonder getapte naden zijn goedkoper en worden veel gebruikt over wetsuits.

20 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Rooster  Lijst 

 • Rooster Pro Aquafleece

  De Rooster Pro Aquafleece is de luxe versie van de standaard Aquafleece. De spraytop is rondom je middel, polsen en nek verstelbaar. Aan de binnenzijde en in de kraag is de spraytop fleece gevoerd.

  Meer Informatie

  Normale prijs: € 107,50

  - € 99,95

 • Gul Gamma taped spraytop

  Deze Gul Gamma spraytop is ademend, winddicht en waterdicht. Aan de bovenkant heeft de spraytop een opbergvak met een waterdichte rits. De perforatie aan de onderkant van het opbergvak zorgt ervoor dat water weg kan lopen. Rond je polsen, middel en nek is de spraytop te verstellen met een klittenbandsluiting.

  Meer Informatie
  € 89,00

 • Typhoon Scirocco Hooded smock

  De Typhoon Scirocco Hooded smock is gemaakt van een 2-laags wind dicht en ademend materiaal. Zo kan je de smock gebruiken i.p.v. een zeiljack of dragen over je wetsuit. De jas is gemakkelijk aan te trekken over je hoofd en sluit rond je middel af met een verstelbare neopreen band. Rond je polsen is de jas verstelbaar met klittenband.

  Meer Informatie
  € 79,95

 • Gill Pro spraytop

  De Gill Pro spraytop is gemaakt van een ademend en waterdicht 2-laags laminaat. De top is zowel rond de nek, de polsen als rond je middel verstelbaar. De rits kan je wanneer het bijvoorbeeld voor de wind te warm wordt los doen en vervolgens aan de wind weer snel en gemakkelijk dicht doen.

  Meer Informatie

  Normale prijs: € 119,00

  - € 99,00

 • Gul Code Zero Pro trilaminaat spraytop

  De Gul code zero pro trilaminaat is een hoog ademende spraytop. Aan de voorzijde heeft de spraytop een groot opbergvak. De spraytop is verstelbaar rond net en polsen.

  Meer Informatie
  € 119,00

 • Magic Marine Racing Stretch spraytop

  De Magic Marine Racing Stretch spraytop is gemaakt van een volledig stretch materiaal. De spraytop is waterdicht en ademend. Bij de nek heeft de spraytop een waterdichte rits. en een verstelbare klittenbandsluiting. Verder is de spraytop verstelbaar bij de polsen en heeft deze rond je middel een neopreen verstelbare band. De spraytop is voorzien van een waterdicht afsluitbare zak aan de voorzijde.

  Meer Informatie

  Normale prijs: € 139,00

  - € 119,00

 • Magic Marine Ultimate Spraytop

  De Magic Marine Ultimate Spraytop is waterdicht en ademend. De spraytop heeft bij de nek een waterdichte rits en een verstelbare klittenbandsluiting. Verder is de spraytop verstelbaar bij de polsen en heeft deze rond je middel een neopreen verstelbare band. De spraytop is voorzien van een waterdicht afsluitbare zak aan de voorzijde.

  Meer Informatie
  € 119,00

 • Gul Pro Thermal spraytop

  De Gul Pro Thermal spraytop is ademend, waterdicht en volledig fleece gevoerd. De spraytop is verstelbaar rond je middel, polsen en nek. Ook heeft de spraytop warme zakken voor je handen.

  Meer Informatie
  € 119,00

 • Gill Pro spraytop dames

  Deze Gill Pro dames spraytop is zowel rond de nek, de polsen als rond je middel verstelbaar. De rits kan je wanneer het bijvoorbeeld voor de wind te warm wordt los doen en vervolgens aan de wind weer snel en gemakkelijk dicht doen. Gemaakt van een ademend en waterdicht 2-laags laminaat.

  Meer Informatie

  Normale prijs: € 119,00

  - € 99,00

 • Typhoon Scirocco spraytop

  De Typhoon Scirocco Hooded is gemaakt van een 2-laags wind dicht en ademend materiaal. De spraytop is verstelbaar rond je middel, nek en polsen. Aan de voorzijde heeft de spraytop een groot opbergvak.

  Meer Informatie
  € 74,95

 • Gul Gamma Thermal Reflective spraytop

  Deze Gul Gamma Thermal spraytop is gemaakt van Guls ademende en waterdichte GCX-HT. GCX-HT reflecteert de warmte waardoor deze spraytop 20cm) warmer is dan standaard spraytops. De spraytop is verstelbaar rond je nek, polsen en middel en is aan de voorkant voorzien van een afsluitbaar opbergvak.

  Meer Informatie
  € 119,00

 • Typhoon Alsek spraytop

  De Typhoon Alsek spraytop is gemaakt van ultra lichtgewicht ademend nylon. De spraytop is verstelbaar rond de nek, polsen en middel. Indien het te warm wordt, kan je de rits aan de voorkant openen.

  Meer Informatie
  € 52,00

 • Rooster Pro Aquafleece junior

  Lekker warm zeilen doe je met deze Rooster Pro Aquafleece spraytop. De top is volledig fleece gevoerd, waterdicht en verstelbaar rond je nek, polsen en middel. De hoge kraag zorgt ervoor dat ook je nek warm blijft.

  Meer Informatie

  Normale prijs: € 107,50

  - € 99,95

 • Gill Thermoshield spraytop

  De Gill Thermoshield spraytop is volledig fleece gevoerd. Verstelbaar rond je middel en polsen en voorzien van een hoge warme kraag...  Lees meer >

  Meer Informatie
  € 125,00

 • Rooster Aquafleece spraytop

  Draag de Rooster Aquafleece spraytop als extra warme laag over bijvoorbeeld je wetsuit. Aan de binnenzijde en in de kraag is de Aquafleece fleece gevoerd. De hoge kraag is tot halverwege je gezicht te dragen.

  Meer Informatie
  € 68,00

 • Rooster Pro Lite Aquafleece spraytop

  De Rooster Pro Lite Aquafleece spraytop is fleece gevoerd en verstelbaar rond je nek, polsen en middel. De Pro Lite Aquafleece spraytop is iets dunner dan de vergelijkbare Pro Aquafleece spraytop, waardoor deze meer geschikt is om te dragen gedurende het seizoen.

  Meer Informatie

  Normale prijs: € 85,00

  - € 79,95

 • Rooster Aquafleece spraytop junior

  De Rooster Aquafleece spraytop is volledig fleece gevoerd en heeft een hoge kraag. Ideaal om bijvoorbeeld over een wetsuit te dragen als extra warme laag.

  Meer Informatie

  Normale prijs: € 68,00

  - € 59,95

 • Gul Gamma taped spraytop junior

  Deze Gul Gamma junior spraytop is ademend, waterdicht en winddicht. Rond de polsen en nek is de spraytop te verstellen met een klittenbandsluiting. Rond je middel sluit de spraytop af met een elastische band. Aan de bovenkant heeft de spraytop een opbergvak met een waterdichte rits. De perforatie aan de onderkant van het opbergvak zorgt ervoor dat water weg kan lopen.

  Meer Informatie

  Normale prijs: € 79,00

  - € 69,95

 • Rooster Aquafleece spraytop dames

  De Rooster Aquafleece spraytop dames is volledig fleece gevoerd. Ideaal om te dragen over een wetsuit, op een zeilbroek of als warme laag onder je zeiljas. De Aquafleece spraytop is voorzien van een polyurethane coating die ervoor zorgt dat wind en water wordt tegengehouden. De hoge kraag is tot halverwege je gezicht te dragen.

  Meer Informatie

  Normale prijs: € 68,00

  - € 49,95

 • Rooster Pro Lite Aquafleece spraytop junior

  De Rooster Pro Lite Aquafleece spraytop junior is te verstellen rond je nek, polsen en middel. De Pro Lite Aquafleece spraytop is te vergelijken met de Pro Aquafleece spraytop, maar is iets dunner voor gebruik in het seizoen en heeft geen getapete naden.

  Meer Informatie

  Normale prijs: € 85,00

  - € 79,95

20 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Rooster  Lijst