JS Fistral Super Flex 5/4 BS wetsuit dames

€ 139,00 Adviesprijs € 169,00
Op voorraad

Met deze JS Fistral Super Flex 5/4 BS dames wetsuit zal je het niet snel koud krijgen. De wetsuit is gemaakt van 5 en 4mm dik neopreen met aan de binnenzijde een thermo binnenvoering. Door de gelijmde en blindgestikte naden en een extra laag neopreen achter de rits kan er bijna geen water door de wetsuit naar binnen lopen. Op het neopreen zit een extreem hoge rek van 150%.

  • Dikte: 5/4mm
  • Rits: back zip met extra laag achter rits
  • Constructie: GBS + tape (deels)
  • Warme binnenvoering
  • Glide skin rond nek
  • Powertex verstevigde knieen
Schrijf je eigen review
Je reviewed:JS Fistral Super Flex 5/4 BS wetsuit dames
Waardering

Maattabel

Maattabel

 

Maatadvies

Wanneer het lukt om een wetsuit met enige moeite aan te krijgen, maar deze zit vervolgens op bepaalde plekken voor je gevoel te strak, dan betekent dit eigenlijk dat de maat perfect is. Een wetsuit wordt namelijk nog een stuk elastischer in het water en ruimer na een paar keer dragen.

Een wetsuit die direct lekker zit en erg makkelijk aan en uit gaat, is doorgaans te groot. De meeste mensen willen dat een wetsuit direct lekker zit, maar bij wetsuits werkt dit helaas niet zo. Als het lukt om een wetsuit aan te krijgen, dan is het meestal niet nodig om een grotere maat te kiezen.

Bij watersporten waarbij je veel in het water bent, zoals golfsurfen, is een strakke afsluiting belangrijker dan bij watersporten waarbij je voornamelijk boven water bent, zoals zeilen. Wanneer het water koud is, is een strakke afsluiting ook belangrijker dan wanneer het water warmer is.

© 2023 Kuipers Nautic. Alle rechten voorbehouden.