JS Tarifa 3/2 wetsuit junior geel

€ 59,95
Op voorraad

De JS Tarifa 3/2 wetsuit voor kinderen is perfect voor de zomermaanden en biedt uitstekend comfort en bewegingsvrijheid. Het gele neopreen is niet alleen opvallend, maar heeft ook veel rek, waardoor deze wetsuit de ideale keuze is als je op zoek bent naar een wetsuit die je bijna niet beperkt in je bewegingen.

De rits met koord op de rug zorgt voor een gemakkelijke instap of je nu gaat zeilen, surfen, kitesurfen, windsurfen of Suppen, de JS Tarifa 3/2 wetsuit is de perfecte zomer wetsuit voor de jonge watersporter.

  • Dikte: 3mm
  • Rits met koord op rug
  • Constructie: flatlock
  • Mesh neopreen op buik en rug
  • Glide skin rond nek
Schrijf je eigen review
Je reviewed:JS Tarifa 3/2 wetsuit junior geel
Waardering

Maattabel

Maattabel

 

Maatadvies

Wanneer het lukt om een wetsuit aan te krijgen, maar deze zit voor je gevoel op bepaalde plekken te strak, dan hoef je je hier geen zorgen over te maken. Een wetsuit wordt namelijk nog elastischer in het water en ruimer na een paar keer dragen.

Bij watersporten waarbij je veel in het water bent, zoals golfsurfen, is een strakke afsluiting belangrijker dan bij watersporten waarbij je voornamelijk boven water bent, zoals zeilen. Bij dikke wetsuits die gebruikt worden in koud water, is een strakke afsluiting ook belangrijker dan bij 3mm wetsuits die worden gebruikt in warmer water.

© 2024 Kuipers Nautic. Alle rechten voorbehouden.