Reddingsboeikast met deur 90cm x 90cm x 22cm

Deze reddingsboeikast is o.a. geschikt voor gebruik bij sluizen, bruggen en havens. De reddingsboeikast is voorzien van een deur met scharnieren aan de bovenzijde. In de deur zit een kleine ronde opening om de aanwezigheid van een reddingsboei te kunnen controleren. De opbergkast is te combineren met reddingsboeien met een diameter van 60cm tot 75cm. De maten van de kast zelf zijn 90cm x 90cm x 22cm.

Compleet te maken met:
  • Reddingboeipaal
  • Montageset voor reddingsboeipaal
  • Reddingsboei
  • Drijvende reddingsboei lijn
  • Reddingsboeilicht
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Reddingsboeikast met deur 90cm x 90cm x 22cm
Waardering

grote zending Let op: Vanwege het formaat/gewicht kunnen wij dit artikel alleen binnen Nederland verzenden. Er worden geen extra verzendkosten berekend voor dit artikel. Ruilen en retourneren is bij dit artikel ook gewoon mogelijk. Gratis terugsturen met onze ruilservice is voor dit artikel vanwege het formaat/gewicht wel uitgesloten.

Voor het versturen van dit artikel wordt gebruik gemaakt van een andere vervoerder. Hierdoor is aflevering op een DPD afhaallocatie en zaterdag levering niet mogelijk. Omdat de vervoerder zendingen vaak al eerder op de dag bij ons ophaalt kan het verzenden, afhankelijk van het tijdstip van bestellen, een dag langer duren.

 

© 2022 Kuipers Nautic. Alle rechten voorbehouden.