JS Fistral Super Flex 5/4 BS front zip wetsuit dames

€ 119,00 Adviesprijs € 169,00
Op voorraad

Met deze JS Fistral Super Flex 5/4 BS front zip dames wetsuit zal je het niet snel koud krijgen. De wetsuit is gemaakt van 5 en 4mm dik neopreen met aan de binnenzijde een thermo binnenvoering. Door de gelijmde en blindgestikte naden komt er nagenoeg geen water door de wetsuit. Op het neopreen zit een extreem hoge rek van 150%.

  • Dikte: 5/4mm
  • Rits: front zip
  • Constructie: GBS + tape (deels)
  • Warme binnenvoering
  • Glide skin rond nek
  • Powertex verstevigde knieen

Let op: Een front zip wetsuit is moeilijker aan en uit te doen dan een back zip wetsuit. Hier moet je dus zeker op het begin iets meer geduld voor hebben. Wanneer je een fors postuur hebt, dan kan je het beste kiezen voor een wetsuit met rits op de rug.

Schrijf je eigen review
Je reviewed:JS Fistral Super Flex 5/4 BS front zip wetsuit dames
Waardering

Maattabel

Maattabel

 

Maatadvies

Wanneer het lukt om een wetsuit met enige moeite aan te krijgen, maar deze zit vervolgens op bepaalde plekken voor je gevoel te strak, dan betekent dit eigenlijk dat de maat perfect is. Een wetsuit wordt namelijk nog een stuk elastischer in het water en ruimer na een paar keer dragen.

Een wetsuit die direct lekker zit en erg makkelijk aan en uit gaat, is doorgaans te groot. De meeste mensen willen dat een wetsuit direct lekker zit, maar bij wetsuits werkt dit helaas niet zo. Als het lukt om een wetsuit aan te krijgen, dan is het meestal niet nodig om een grotere maat te kiezen.

Bij watersporten waarbij je veel in het water bent, zoals golfsurfen, is een strakke afsluiting belangrijker dan bij watersporten waarbij je voornamelijk boven water bent, zoals zeilen. Wanneer het water koud is, is een strakke afsluiting ook belangrijker dan wanneer het water warmer is.

© 2024 Kuipers Nautic. Alle rechten voorbehouden.