JS Tarifa 4/3 BS wetsuit dames

€ 89,95 Adviesprijs € 129,95
Op voorraad

Deze JS Tarifa 4/3 BS dames wetsuit is gemaakt van 50% en 150% rekbaar neopreen. De 150% rek neopreen op de armen en schouders zorgt voor extra comfort en bewegingsvrijheid. De naden van deze wetsuit zijn blind gestikt en gelijmd.

  • Dikte: 4/3mm
  • Rits: back zip
  • Constructie: GBS + tape (deels)
  • Mesh neopreen op buik en rug
  • Glide skin rond nek
  • Powertex verstevigde knieen
Schrijf je eigen review
Je reviewed:JS Tarifa 4/3 BS wetsuit dames
Waardering

Maattabel

Maattabel

 

Maatadvies

Wanneer het lukt om een wetsuit met enige moeite aan te krijgen, maar deze zit vervolgens op bepaalde plekken voor je gevoel te strak, dan betekent dit eigenlijk dat de maat perfect is. Een wetsuit wordt namelijk nog een stuk elastischer in het water en ruimer na een paar keer dragen.

Een wetsuit die direct lekker zit en erg makkelijk aan en uit gaat, is doorgaans te groot. De meeste mensen willen dat een wetsuit direct lekker zit, maar bij wetsuits werkt dit helaas niet zo. Als het lukt om een wetsuit aan te krijgen, dan is het meestal niet nodig om een grotere maat te kiezen.

Bij watersporten waarbij je veel in het water bent, zoals golfsurfen, is een strakke afsluiting belangrijker dan bij watersporten waarbij je voornamelijk boven water bent, zoals zeilen. Wanneer het water koud is, is een strakke afsluiting ook belangrijker dan wanneer het water warmer is.

© 2024 Kuipers Nautic. Alle rechten voorbehouden.