SurfEars 3.0

SurEars 3.0 oorpluggen laten geluid door, maar houden water, bacterien en ander viezigheid tegen. Deze SurfEars 3.0 set leveren we in een hoesje met onderdelen in verschillende maten zodat je ze eenvoudig passend kunt maken voor jouw oren.

Betere pasvorm & comfort

Oordoppen die niet goed passen werken niet goed en zitten daarnaast ook niet comfortabel. Elk oor is uniek waardoor er geen on-fits-all oplossing is voor iedereen. Om de pluggen beter te laten passen is nu ook de hoek van de van de pluggen aangepast. Hierdoor is er nu een plug voor je linker oor en een plug voor je rechter oor.

Zowel de vleugel als het gedeelte waar de plug op zit is aangepast. Het gedeelte waar de plug op zit wijst nu zowel iets naar voren als iets naar boven. Hierdoor ontstaat een betere en natuurlijkere pasvorm. Links en rechts hebben een andere kleur gekregen waardoor je altijd de juiste plug in het juiste oor doet.

De pluggen zijn ook verbeterd. Deze zijn opnieuw ontworpen en zijn nu ook iets zachter en iets dunner. Dit zorgt voor meer draagcomfort en een betere pasvorm in het oor. Zowel het mesh gedeelte als de leash van de 3.0 versie zijn steviger. Het blijft echter nog steeds belangrijk dat je de pluggen tijdens het in en uit doen zo veel mogelijk aan de zijkanten vastpakt om loslaten van het mesh gedeelte te voorkomen. De leash heeft daarnaast ook een nieuw design met lusjes aan de uiteinden. Hierdoor is het ook mogelijk om de leash er vanaf te halen wanneer je bijvoorbeeld een hood draagt.


De SurfEars 3.0 worden geleverd met:

SurfEars plugs met leash

Een paar SurfEars klaar voor gebruik met maat medium en een verstelbare leash

SurfEars pluggen

3 extra paar dopjes in maat extra small, small en large

SurfEars wings

2 extra support wings in maat small

SurfEars opberghoes

Een opberg hoes om je SurfEars in te bewarenMeer maten

Bij de Surfears 3.0 is een extra plug maat toegevoegd. Voor elk oor zijn er nu dus 2 vleugels en 4 pluggen zodat voor ieders oor een passende plug is samen te stellen.

extra maten


Surfers oor

Een surfers oor ontstaat doordat knobbeltjes bot in de gehoorgang gaan groeien. Dit gebeurd bij blootstelling aan water kouder dan 20 graden en wind en nog meer bij een combinatie van deze twee factoren. De extra botgroei, ook wel exostose genoemd is een natuurlijke afweermechanisme waarmee het lichaam het trommelvlies probeert te beschermen. Om een surfers oor operatie te voorkomen doe je er goed aan om Surfears te dragen.


Zwemmersoor

Een zwemmersoor is een pijnlijke aandoening waarbij de huid in het oorkanaal geinfecteerd is geraakt. Het ontstaat vaak doordat water opgesloten komt te zitten in het buitenste oorkanaal. Perfect voor bacterien om een infectie te veroorzaken. Deze aandoening komt vaak voor bij surfers en zwemmers.let sound in keep water out
info per onderdeel

Schrijf je eigen review
Je reviewed:SurfEars 3.0
Waardering
© 2024 Kuipers Nautic. Alle rechten voorbehouden.